Een ontwerpbureau met een sterke mix tussen design & effectieve communicatie.

Onze aanpak

Je merk ontdekken

In een merkworkshop gaan we in op wat jouw merk drijft en hoe je in het hart en hoofd van je doelgroep kunt komen. Ook kijken we naar concurrentie en de markt. De ontwikkelde merkstrategie leggen we vast in een merkpaspoort dat de basis vormt van je merk. We werken samen met ervaren merkstrategen uit ons netwerk om tot een voor jouw merk solide strategie en onderzoek te komen.

Je merk ontwerpen

We zorgen ervoor dat we samen met jou de merkstrategie visualiseren op een manier die bij het merk en de doelgroep past. In diverse schetsrondes komen we tot de visuele en communicatieve basisprincipes van je merk. Dit omvat grafisch ontwerp, tone of voice, beeldtaal, fotografie en copyplatform.

Je merk activeren

Welke touchpoints zijn essentieel voor jouw merk? We ontwerpen en ontwikkelen alles van visitekaartje tot website, advertenties, commercial en film. Omdat we perfectionisten zijn werken we waar nodig met specialisten uit ons netwerk. Hiermee zorgen we dat je merk klaar is om de wijde wereld in te gaan.

Diensten

De basis van ons bureau is design. Dit zetten we in voor deze diensten: logo ontwerp, huisstijl ofwel visual identity, webdesign, merk activatie, campagnes, grafisch ontwerp, illustratie, film en animatie. Met onze ervaring en ons brede netwerk van professionals kunnen we onverwacht grote projecten aan.

Meer weten?

neem contact op

Ons Team

Klaas-Jan Bernouw

Creative director

Klaas-Jan is oprichter van dailymilk en met zijn jarenlange ervaring de drijvende kracht achter de creatieve concepten van het bureau. Zodra hij met de muziek gaat meezingen, kun je beter wegwezen.

Ralph Blomberg

Graphic designer

Heb je een ontwerp probleem? Deze grafische ontwerper met charmante zachte g én illustratieve touch lost het voor je op. Geheime wapen: een rechtse directe op de voetbaltafel. 

Roxanne van Kooten

Project manager

Van taaltiran tot kantoordictator. Foxy Roxy, the crazy catlady, project en office  manager van dailymilk. Een diversiteit aan skills gecombineerd in één persoon: Roxanne van Kooten. Sinds haar komst eerder dit jaar is het op kantoor efficiënt, geolied en zonder lol. Want wij zijn een serieus bedrijf.

Joost Meijerink

Interaction designer

Sinds 2015 versterkt Joost Meijerink ons team als interactive designer. Deze kersverse papa is een held in functioneel ontwerp, form follows function!

Partners

Mark Vink

Vaste webdeveloper voor dailymilk. Kan alles wat je bedenkt coderen en droomt zelfs in code. Weet op het irritante af bijna alles van alles. Bijnaam: markipedia.

Barbara Wormgoor

Door de wol geverfde marketing en communicatie specialist en merkstrateeg. Weet met haar flair elk communicatievraagstuk te tackelen.

Brant Emery

Iemand die Brant heet als Brandstrategist; beter kunnen we het niet maken. Zijn brede ervaring komt goed van pas bij opdrachtgevers met internationale ambities.

Jeroen van Bruggen

Regisseur en filmer met een scherp oog voor de kracht van het beeldverhaal en met de ervaring om iedere productie tot een geslaagd eind te brengen.

Bakkie doen?

neem contact op
werk
werk