We kijken met
één bril

We leren je graag beter kennen, want hoe meer van jou weten, hoe beter het werk. We verkennen jouw vraag. We ontdekken je ambities, we vragen door en dagen je uit. We helpen je met strategie. Voor je bedrijf, voor je merk of je campagne. Wat doe je wel en wat doe je niet. Hoe komen we van het hoofd naar het hart je doelgroep. We filteren en maken keuzes, zo wordt de essentie helder. Het resultaat: een heldere focus op jouw ambities en je merk vanuit één gezamenlijke bril.

We geloven in samenwerken

We werken samen met jou aan de ontwikkeling van je merk, website, 
campagne of magazine. We betrekken je in alle fasen met workshops, schetssessies en presentaties. Daardoor ben je continu aangesloten op het proces en blijven je ambities in beeld. Het eindresultaat is een overtuigende mix van kwalitatief design en doordachte communicatie. Met de lancering trappen we meteen een nieuwe fase in een duurzame samenwerking af.

<p>Klaas-Jan Bernouw</p>

Klaas-Jan Bernouw

Creative director

Klaas-Jan is als oprichter en veelzijdige creatief directeur de drijvende kracht achter dailymilk. Adviseur en sparringpartner voor opdrachtgevers en op zijn best als er creatief en communicatief stevige uitdagingen liggen.

              <p>Ralph Blomberg</p>

Ralph Blomberg

Visual designer

Heb je een ontwerp probleem? Ralph lost het voor je op met zijn strategische visual design skills. Kenmerkend is zijn drive om online en offline merkbeleving voor onze opdrachtgevers te realiseren. Zijn groene vingers en voorliefde voor een goede cappuccino dragen bij aan een prettige sfeer in de studio.

       <p>Sarah Louise Lancelin</p>

Sarah Louise Lancelin

Visual designer
& Project manager

Sarah vervult met flair een dubbelrol als visual designer en project manager. Haar frisse kijk, smaakvolle designertouch met veel gevoel voor kleur is een prettige toegevoegde waarde. Daarbij laat ze ook nog eens het bureau op rolletjes lopen. Pas de problème!

              <p>Antonella Cerroni</p>

Antonella Cerroni

UX designer / Stagiair

Ciao! Antonella is een vers afgestudeerde system designer en van alle markten thuis; UX, visual design, animatie, met vooral design research als passie. Haar italiaanse roots zien we ook regelmatig terug bij onze smakelijke lunches.

Een schaalbaar en flexibel team

Wij werken als een netwerk organisatie met een vaste kern van designers, strategen en developers. Voor elke opdracht stellen we het ideale team samen. Door onze ervaring en ons brede netwerk van professionals kunnen we eenvoudig schakelen op verschillende schaalgroottes en niveaus. Vanuit onze rol als conceptdenkers voeren we de creatieve regie over het complete proces van merk tot klantervaring.We doen dit voor een brede groep opdrachtgevers. Van startups tot gevestigde bedrijven, van consument tot business to business merk en van nonprofit organisaties.

Onze partners


Strategy & marketing

Barbara Wormgoor
Arjan Leest


Redactie en tekst

Sjoerd Wielenga
Webdevelopment

Tabs&Spaces
No More 404
23g


Illustratie

Studio Kloek
Lidy de Koning
Fotografie & film

Mark David
Geisje van der Linden
Rick Arnold
Trimtab


Wat we doen

Merkontwikkeling Merkstrategie, naamontwikkeling, branding, visuele identiteit, art direction

Digital design Online strategie, user experience & user interface design, visual design,

frontend development, backend development

Content en storytelling Content strategie,campagne,animatie,illustratie,video, magazine, print


Laten we samenwerken!

Give us
a call!