Wij zijn merkenmakers, digital designers en verhalenvertellers. We maken mooi werk van jouw ambities. Strong by design. Let's meet.

Strong by design

Wij zijn een hechte groep van designers en conceptdenkers. Onze focus is om vanuit de kracht van design bijzondere merken en producten te ontwikkelen en daardoor samen met onze opdrachtgevers hun ambities waar te maken. Voor ons is het key dat design effectief werkt voor je merk in al je communicatie. Vanuit onze rol als conceptdenkers voeren we de creatieve regie over het complete proces van merk tot klantervaring.


We geloven in samenwerken

We werken samen met jou aan de ontwikkeling van je merk, website, campagne of magazine. We betrekken je in alle fasen met workshops, schetssessies en presentaties. Daardoor ben je continu aangesloten op het proces en blijven je ambities in beeld. Het eindresultaat is een overtuigende mix van kwalitatief design en doordachte communicatie. Met de lancering trappen we meteen een nieuwe fase in een duurzame samenwerking af.


Wat we doen

De basis van ons bureau is design. Dit zetten we in voor deze diensten: merkstrategie, merk ontwikkeling, logo ontwerp, online identity, huisstijl ofwel visual identity, webdesign, online en offline merk activatie, campagnes, grafisch ontwerp, illustratie, film en animatie. Vanuit onze ervaring en met ons brede netwerk van professionals kunnen we eenvoudig schakelen op verschillende schaalgroottes en niveaus.

Meer weten?

neem contact op

Onze aanpak

Je merk ontdekken

In een merkworkshop gaan we in op wat jouw merk drijft en hoe je in het hart en hoofd van je doelgroep komt. Ook kijken we naar concurrentie en de markt. De ontwikkelde merk- en marketingstrategie leggen we vast in een merkpaspoort, dat de basis vormt van je merk. We werken samen met ervaren merk- en online strategen uit ons netwerk om tot een voor jouw merk solide strategie voor gezonde groei te komen.

Je merk ontwerpen

We zorgen ervoor dat we samen met jou de merk- en online strategie visualiseren op een manier die bij het merk en de doelgroep past. In diverse schetsrondes komen we tot de visuele en communicatieve basisprincipes van je merk. Dit omvat grafisch ontwerp, tone of voice, beeldtaal, fotografie en copyplatform. 

Je merk activeren

Welke touchpoints zijn essentieel voor jouw merk? We ontwerpen en ontwikkelen alles van website, online marketing, advertentie, publicatie, commercial, animatie en film. Omdat we perfectionisten zijn werken we waar nodig met specialisten uit ons netwerk. Hiermee zorgen we dat je merk klaar is om de wijde wereld in te gaan.

Ons Team

Klaas-Jan Bernouw

Creative director

Klaas-Jan is oprichter van dailymilk en met zijn jarenlange ervaring de drijvende kracht achter de creatieve concepten van het bureau. Zodra hij met de muziek gaat meezingen, kun je beter wegwezen.

Ralph Blomberg

Visual designer

Heb je een ontwerp probleem? Deze visual en online merkbeleving ontwerper met groene vingers én illustratieve touch lost het voor je op. Geheime wapen: een rechtse directe op de voetbaltafel. 

Sarah Louise Lancelin

Project manager en designer

Behoefte aan overzicht en planning? Sarah is het baken van rust als projectmanager  van dailymilk. Het bureau op rolletjes laten lopen? Pas de problème! Daarnaast vervult ze een dubbelrol als visual designer. Franse flair en structuur in één!

Calvin Tentua

UX/UI designer

Calvin versterkt ons 5 maanden lang als UX/UI designer tijdens zijn stage. Deze talentvolle digital native heeft voor elk designprobleem een userfriendly oplossing en voor elke dag een andere shawl. Zijn leercurve op de voetbaltafel is indrukwekkend steil. Ralph be aware! We kijken uit naar een mooie samenwerking.

Partners

Mark Vink

Vaste webdeveloper voor dailymilk. Kan alles wat je bedenkt coderen en droomt zelfs in code. Weet op het irritante af bijna alles van alles. Bijnaam: markipedia.

Barbara Wormgoor

Door de wol geverfde marketing en communicatie specialist en merkstrateeg. Weet met haar flair elk communicatievraagstuk te tackelen.

Brant Emery

Iemand die Brant heet als Brandstrategist; beter kunnen we het niet maken. Zijn brede ervaring komt goed van pas bij opdrachtgevers met internationale ambities.

Jeroen van Bruggen

Regisseur en filmer met een scherp oog voor de kracht van het beeldverhaal en met de ervaring om iedere productie tot een geslaagd eind te brengen.

Bakkie doen?

neem contact op
werk
werk